Повертаємо втрачену працездатність вашим пристроям

Ремонт автомагнітоли MEKEDE 188L 504-v1.0

При включенні відсутнє зображення, старт не відбувається

Проблема: при включенні MEKEDE 188L (плата 504-v1.0) зображення відсутнє, тільки засвічується підсвітка

Характеристики MEKEDE 188L (плата 504-v1.0):
  • Процесор (CPU): AC8227L
  • RAM: 1 Гб
  • ROM: 16 Гб
  • Система: Android 6+
Перш за все була спроба зняти дамп, але програма зразу видавала помилку про відсутність пам'яті. EMMC фізично була знята з плати та протестована на програматорі. Тест показав, що флеш-пам'ять зіпсована. Також замісь 16Гб визначалась як 8Гб. Зняти DUMP з області BOOT так само неможливо.

Була взята аналогічна EMMC, яку запаяли на плату. Так як відсутній бутлоадер, спочатку потрібно підібрати правильний, адже без нього сама плата не запуститься взагалі. Після успішного знаходження буту завантажили в флешку прошивку. Магнітола почала запускатись, але зображення не з'являється. Очевидно, що прошивка не містить драйвер екрану. За допомогою нашої бази дампів був знайдений потрібний, за допомогої якого автомагнітола почала запускатись з зображенням.

Після старту стало зрозуміло, що є ще одна проблема - не працюють фізичні кнопки, які в меню самої магнітоли неможливо налаштувати. Для того, щоб вони запрацювали потрібен файл дампу налаштувань.

Так само був знайдений з нашої особистої бази. Після імпорту кнопки запрацювали. Ремонт MEKEDE 188L (плата 504-v1.0) завершено успіхом.
19.03.23