Повертаємо втрачену працездатність вашим пристроям

Ремонт автомагнітоли Teyes CC2

Автомагнітола не стартує, чорний екран, кнопки горять і гаснуть

Проблема: Автомагнітола TEYES CC2 не стартує, тільки засвічуються бокові кнопки, працює підсвітка екрана.

Характеристики TEYES CC2:
  • Процесор (CPU): Spreadtrum SC9853
  • Екран: IPS 1024x600 (9' / 10.2')
  • Основна пам'ять (ROM): 32/64 Gb
  • Оперативна пам'ять (RAM): 2/4 Gb
  • Система: Android 8.1
За допомогою апаратури було виявлено циклічний бутлуп (bootloop) по живленню. Автомагнітола намагається запуститись (бокові кнопки засвічуются і через деякий час гаснуть), але вимикається і так по колу. Через флешку не прошивається. Очевидно проблема апаратна.

Була знята з плати Android EMMC-флеш 32Gb та протестована на програматорі. Флеш-пам'ять виявилася фізично пошкодженою, визначається програматором об'єм тільки 30Мб (правильний об'єм 32Gb), тест на запис/читання не проходить.

Клієнт погодився на заміну пам'яті. Був підготований аналогічний носій EMMC, в який було зашито дамп EMMC Boot та EMMC User за допомогою програматора. Після запаювання флеш-пам'яті на плату Android автомагнітола почала вмикатись та запустила основний робочий стіл.

Після старту TEYES CC2 була оновлена до більш нового програмного забезпечення через Usb Flash. Ремонт TEYES CC2 завершено успішно.

Все вище описане підходить і до подібних магнітол з центральним процесором Spreadtrum SC9853 (Teyes SPRO, Mekede M400, Mekede M200, А9 IDOING, JUNSUN k989d, Junsun V1 PRO і т. д.)
04.07.22