Повертаємо втрачену працездатність вашим пристроям

Ремонт Xiaomi 70mai Rearview Dash Cam Wide (MIDRIVE D07)

Автомобільне дзеркало-відеореєстратор Xiaomi 70mai Rearview видає помилку запису на SD картку

Проблема: Автомобільний відеореєстратор дзеркало Xiaomi 70mai Rearview Dash Cam Wide (MIDRIVE D07) при старті видає помилку запису на SD картку і вимикається.

Характеристики 70mai Rearview Dash Cam Wide (MIDRIVE D07):
  • Процессор Huawei HiSilicon, чипсет Hi3556 V200
  • Раздільна здатність 1920x1080. Кодек H.265
  • Акумулятор 470mAh Li-Ion
  • Підтримка карт пам'яті від 16 до 64 ГБ (10 клас +)
  • 9.35" Full HD IPS дисплей під дзеркалом с авто-яскравістю

Цей відеореєстратор дуже прискіпливий до SD карток, далеко не зі всіма працює. Бажано ставити картки класу High Endurance.

Було перевірено декілька таких карток SD - проблема залишилась, причина не в SD.

Було прийнято рішення прошити відеореєстратор офіційною прошивкою (небезпечно!). Після прошивки нічого не змінилось, автомобільне дзеркало Xiaomi 70mai Rearview Dash Cam Wide (MIDRIVE D07) видає помилку про пошкоджену карту пам'яті і далі.

Після детального розбору дзеркала було виявлено причину поломки, а саме: камеру. Так як відеореєстратор не міг зчитати інформацію з камери, відповідно він видавав помилку запису на флешку SD. Були проведені потрібні роботи з ремонту камери. В результаті після старту відеореєстратора камера почала вмикатись та відповідно писати на флешку SD.

У кого подібні проблеми з автомобільним дзеркалом Xiaomi 70mai Rearview Dash Cam Wide (MIDRIVE D07) - приностьте (відправляйте з НП), маємо досвіт ремонту таких відеореєстраторів та аналогічних.
18.09.21