Повертаємо втрачену працездатність вашим пристроям

Ремонт автомагнітоли XYAuto YT5760b

Висить на логотипі, пошкоджена EMMC

Проблема: Автомагнітола XYAuto YT5760b при старті висить на логотипі

Характеристики XYAuto YT5760b :
  • Процесор (CPU): Autochips AC8257
  • RAM: 4Гб
  • ROM: 64 Гб
  • Система: Android 10+
Якщо є можливість зробити дамп прошивки - ми завжди це робимо, адже потім це може сильно допомоги в ремонті, особливо, якщо щось піде не за планом.

Під час отримання дампу emmc було помічено, що читання зупиняється на 5% об'єму флеш-пам'яті. Backup було задіяно повторно. Результат один і той самий. При 5% сберігання файла дампу зупиняється.

Після випаювання EMMC та проводення тесту за допомогою програматора стало зрозуміло, що флешка пошкоджена і потребує заміни. Після згоди клієнта на ремонт флешка була замінена на нову і прошита оригінальною прошивкою. І тут з'явилась ще одна проблема, адже існує безліч плат магнітол дуже подібних одна на одну, але програмне забезпечення до них дещо відрзняється.

Так як магнітола вертикального типу, то після завантаження екран показує тільки горизонально + перевернутий до гори дригом. Ніякі інші прошивки не допомогли це змінити. І саме та частина дампу (5%) дуже допомогла. Адже за допомогою бекапу ми поєднали дві прошивки так, щоб запрацював правильно вертикальних екран. Ремонт автомагнітоли XYAuto YT5760b завершено успішно.
10.07.23