Повертаємо втрачену працездатність вашим пристроям

Нова ОС Windows 11

Microsoft випустить безкоштовну Windows 11 на заміну Windows 10

Будь-яка сучасна операційна система з доступних зараз на ринку є вкрай привабливою в усіх відношеннях, пропонуючи масу можливостей. У число найбільш поширених входить звичайно ж Windows 10, яка сумарно вже встановлена ​​на майже 1 млрд електронних пристроїв, тобто персональних комп’ютерів, ноутбуків, планшетів, моноблоків і багатьох інших. На щастя, на радість усіх користувачів, вже незабаром ситуація дуже сильно зміниться, тому що всі бажаючі зможуть завантажити Windows 11, зробивши це абсолютно безкоштовно. Нова операційна система в усіх відношеннях краща за стару, пропонуючи масу можливостей і, крім того, абсолютно новий зовнішній вигляд, який принесе з собою суцільні плюси.

Як стало відомо від інсайдера @Petri, компанія Microsoft нарешті випустила нову операційну систему для внутрішнього тестування серед співробітників. Зроблено це було для того, щоб повною мірою протестувати цей новий продукт до його офіційного анонса, а трапиться такий, що цілком очевидно, вже в першій половині 2020 року. Доступна зараз Windows 10 вкрай сильно застаріла, а доживає вона свої останні місяці, так як її повноцінна підтримка, як очікується, завершиться вже влітку наступного року. Очевидно, що цього самого моменту не так багато часу, як може здатися на перший погляд. Цілком собі очевидно, що чим новіше ОС, тим вона краще, хотя іноді це буває не так, але винні в таких випадках виключно «криворукі» розробники.

За наявними зараз даними, нова операційна система, яка з великою часткою ймовірності буде називатися саме Windows 11, виявиться випущена на ринок в фінальному стабільному вигляді в середині 2020 року, а принесе вона з собою безліч важливих нововведень. Так, основою даної платформи виявиться модульної ядро ​​Windows Core, дозволить яке без зайвих складнощів здійснювати масу дій. Наприклад, система оновлень нарешті стане незалежною, завдяки чому всі апдейти зможуть встановлюватися у фоновому режимі без необхідності перезавантажувати електронний пристрій. Крім того, в разі неполадок, можна буде повернутися в початковий стан до оновлення, якщо говорити про системні файли, буквально за кілька хвилин, натиснувши всього кілька кнопок.

Крім іншого, нова операційна система виявиться швидше Windows 10 за рахунок скорочення числа фонових процесів, а ще це позитивно позначиться на автономності ноутбуків і планшетів, тому що такі завдяки оптимізації коду зможуть легко і просто працювати на одному заряді значно довше і більше, ніж раніше. Крім іншого, нова Windows 11 принесе з собою повністю перероблений зовнішній вигляд як всього інтерфейсу, так і стандартних програм. Все виявиться виконано в єдиному стилі, а нова система навігації в рамках єдиного інтерфейсу дозволить створити нову платформу максимально простою і зрозумілою для широкого кола осіб. Очікується, що ця ОС буде поширюватися абсолютно безкоштовно, а заробляти гроші Microsoft буде на різних додаткових платних підписках.

Джерело: tehnofan.com.ua
23.12.19