Повертаємо втрачену працездатність вашим пристроям

Флагмани Samsung вмирають після оновлення

Samsung Galaxy S7 отримують BootLoop після оновлення Android 8.0

31 серпня, смартфони даного виробника почали масово вмирати по всьому світу, а відбувається це з тими моделями, які оновлюються до Android 8.0 Oreo.

Жителі Південної Кореї повідомляють про те, що на смартфон Samsung Galaxy S7 надійшло оновлення версії прошивки Android 8.0 Oreo, яку багато хто вже встиг встановити. Проте, все це призвело до дуже сумних наслідків.

Справа в тому, що після установки нового ПЗ дуже багато мобільних пристроїв почали переходити в цикл постійного перезавантаження. Простіше кажучи, смартфон просто вимикається, а потім нескінченно довго вмикається.

Компанія Samsung в даний час займається розслідуванням цього інцеденту, а тим часом на її форумах з'являється все більше скарг від власників Galaxy S7.

Приблизно 2/3 від загальної кількості мобільних пристроїв, на які встановили прошивку на базі Android 8.0 Oreo, просто вмирають.

Повернути працездатність можна тільки шляхом перепрошивки за допомогою комп'ютера, однак в такому випадку всі дані з телефону назавжди безслідно зникнуть. Багато хто цим вкрай незадоволений.

Якщо південнокорейська корпорація Samsung не зможе вирішити проблему, то судових позовів їй явно не уникнути, тому що вона зневажливо поставилася до тестування своєї нової прошивки, що призвело до дуже негативних наслідків.
31.08.18