Повертаємо втрачену працездатність вашим пристроям

31 травня презентація Xiaomi Mi 8

Головну фішку Xiaomi Mi 8 показали на відео

Як повідомляють мережеві джерела, опублікований секундний відеокліп, який нібито демонструє новий флагманський смартфон Xiaomi Mi 8 і його головну особливість - сканер відбитка пальця в екрані.



Що відомо?

Постачальником даного рішення виступить компанія Synaptics або Goodix, хоча поки точно не відомо. Судячи з відео, новий датчик відбитків пальців відрізняється досить високою швидкістю реакції. Хоча потрібно ще раз підкреслити, що достовірність відео не підтверджена, тому ставитися до нього треба відповідно.

Що стосується інших специфікацій, то смартфон отримає восьміядерний процесор Snapdragon 845 з графічним прискорювачем Adreno 630, а також 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті. Інші характеристики включають в себе швидкісний флеш-накопичувач UFS 2.1 місткістю щонайменше 64 ГБ, подвійну тильну камеру, акумуляторну батарею ємністю 3500 або 4000 мА·год, а також підтримку бездротової підзарядки по стандарту Qi.

Також новинка нібито отримає дисплей на органічних світлодіодах (OLED) з вирізом у верхній частині в стилі iPhone X. Смартфон буде поставлятися з операційною системою Android 8.х Oreo, доповненою фірмовою MIUI оболонкою
21.05.18