Повертаємо втрачену працездатність вашим пристроям

AMD презентувала нові процесори

AMD випустила процесори Ryzen Threadripper 1950X і Ryzen Threadripper 1920X

Процесори Ryzen Threadripper побудовані на базі досить успішній архітектурі Zen і відносяться до абсолютно нової HEDT-платформі.

Це найшвидші, продуктивні і потужні десктопні процесори AMD, розраховані на комп'ютери High End-класу.

До кінця місяця сімейство Ryzen Threadripper буде доповнено ще однією моделлю Ryzen Threadripper 1900X. Ці CPU примітні використанням великої кількості обчислювальних ядер. Наприклад 1950X - це 16-ядерний CPU.

Процесори Ryzen Threadripper вийшли дуже великими. Вони несумісні з платформами для серій AMD Ryzen 3/5/7. Для них потрібна материнська плата на базі чіпсета X399 c новим сокетом TR4.

Процес встановлення процесорів Ryzen Threadripper не зовсім звичайний. Цьому компанія навіть присвятила окреме відео на своєму YouTube-каналі. У комплекті з процесорами передбачений спеціальний динамометричний ключ для правильної затягування гвинтів кріплення.






TDP моделей сімейства Ryzen Threadripper становить дуже чималі 180 Вт. Для охолодження CPU ряд компаній (Arctic, Cryorig, NZXT, Cooler Master, Thermaltake і ін.) вже підготували свої рішення з рідинним охолодженням.

Виробники материнських плат вже мають в арсеналі необхідні для Ryzen Threadripper пристрої з чіпсетами X399. AMD Ryzen Threadripper повинні скласти хорошу конкуренцію процесорам сімейства Intel Core X, які також були представлені недавно.
13.08.17