Повертаємо втрачену працездатність вашим пристроям

Нові процесори AMD Razen

AMD доповнює лінійку процесорів для ПК процесорами Ryzen 3

Слідом за презентацією знакової архітектури ядер AMD "Zen", названої "Кращою новою технологією" незалежними оглядачами в різних куточках земної кулі, компанія AMD представила сьогодні дві моделі нових високоефективних настільних процесорів AMD Ryzen 3 для масового споживача: AMD Ryzen 3 1300X і AMD Ryzen 3 1200.

Два нових процесора Ryzen 3 випускаються з 4-ядрами і мають високу продуктивність для ігор і обчислень. Вони доповнюють відмічені нагородами процесори AMD Ryzen 7 і Ryzen 5, що працюють в зростаючої екосистемі материнських плат AM4.

"Ці останні кілька місяців були дуже хвилюючими для AMD, адже ми провели глобальний запуск процесорів Ryzen 7, призначених для найвимогливіших і досвідчених користувачів, а також представили Ryzen 5, які відповідають і навіть перевершують потреби професіоналів, - сказав Джим Андерсон, старший віце-президент і керівник групи Computing and Graphics в AMD. - Ryzen 3 - це суттєве доповнення нашої лінійки процесорів Ryzen для настільних ПК, які привносять кращі в галузі показники продуктивності в бюджетні рішення, призначені для більшості користувачів. Лінійка процесорів AMD Ryzen активізує розвиток інновацій і конкуренцію на всьому ринку ПК, пропонуючи споживачам новий вибір процесорів, які можуть задовольнити їхні потреби в обчисленнях практично в кожному ціновому діапазоні."

Лінійка Ryzen 3 включає в себе два 4-ядерних 4-потокових процесора для настільних ПК, які можна придбати в роздріб. Вони обидва працюють з новою платформою AM4, яка підтримує всю екосистему Ryzen. Ryzen 3 1300X і Ryzen 3 1200 були розроблені, щоб забезпечити оптимальну продуктивність для кіберспорту і обчислювальних додатків. Завдяки наявності чотирьох фізичних ядер, Ryzen 3 1300X і Ryzen 3 1200 відрізняються вражаючими перевагами в багатопотоковій обробці в порівнянні з конкурентами, а також демонструють значну продуктивність в іграх. Як і всі процесори для платформи AM4, Ryzen 3 поставляються з розблокованим множником, щоб забезпечити ще більшу продуктивність для тих, хто цінує можливість розгону.
30.07.17